Livrare

Produsele noastre sunt disponibile pentru comanda. Te rugam sa verifici in descrierea fiecarui produs termenul estimat de livrare. 

Indiferent daca ai sau nu un cont de membru pe site-ul nostru, poti lansa o comanda. Iti recomandam crearea unui cont pentru a putea urmari statusurile comenzilor tale. Procesul este destul de simplu, trebuie doar sa adaugi produsele dorite in cosul de cumparaturi, sa completezi formularul de comanda cu datele tale personale si sa finalizezi comanda.

Vei primi un e-mail de confirmare. De la primirea acestui e-mail incepe procesarea comenzii tale. Procesarea acesteia dureaza între 3-8 zile lucratoare. Gasesti termenul estimat de livrare al fiecarui produs in descrierea acestuia. Vei fi notificat in momentul in care coletul pleaca spre tine. Plata comenzii se face ramburs (plata la destinatie). Din momentul expedierii, coletul va ajunge la tine in 1-3 zile lucratoare.

Coletele sunt expediate prin SAMEDAY iar transportul este gratuit la comenzile de peste 900 RON pe intreg teritoriul României. Nu se percepe cost pentru km suplimentari.

Retur si schimb

In cazul in care ai intampinat o problema in comanda ta (marime nepotrivita, produsul nu a fost pe placul tau, produs defect, comanda gresita sau alt motiv), poti returna sau schimba produsele in termen de 15 zile calendaristice de la primirea acesteia.

In primul rand, trebuie sa semnalezi intentia de returna/schimba produsele achizitionate, prin e-mail la office@damaocibran.com Ulterior vei fi contactat de un operator pentru confirmare, iar noi vom trimite la tine un curier in cel mai scurt timp pentru a ridica produsele aferente returului/schimbului. Dupa ce acestea ajung la noi, iti vom trimite alt produs in schimb sau iti vom returna suma achitata in contul tau bancar în termen de 15 de zile. Costurile de retur si schimb vor fi suportate integral de catre cumparator, exceptie facand cazurile in care s-a produs o eroare din vina noastra.

Inainte de retur, sa te asiguri ca ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: ambalajul original, etichete intacte si toate documentele care au insotit produsul. Acestea cat si produsul trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire (produsul sa nu fie purtat sau deteriorat – cu exceptia defectelor deja semnalate de catre client).

Produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care au discount aplicat(Pachetele promotionale nu se pot returna), prin natura lor, nu pot fi returnate .

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuielile de transport (daca exista).

Pentru returnarea unui produs va rugam sa ne contactati pe adresa de email sau la numerele de telefon din pagina de contact.

Te rugam sa citesti cu atentie termeni si conditii inainte de orice comanda/retur/schimb, iar pentru orice nelamurire da-ne un semn la office@damaocibran.com